Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
200 g | risnudler |
0.5 tsk. | sesamolie eller neutral olie |
4 stk | æg str. M/L |
150 g | shiitake svampe |
1 spsk. | neutral olie |
4 spsk. | Teriyaki Sauce eller en anden soja sauce |
0.5 tsk. | riseddike eller hvidvinseddike |
8 stk | radiser i meget tynde skiver |
200 g | edamamebønner (fra frost, uden bælg) kogte, optøede |
- | peanuts til drys |
- | koriander til drys |
Prøv retten med stegt tofu i stedet for blødkogt æg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10