Platte med anderillette af rester fra andestegen
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | æble |
200 g | pillet stegt andekød |
1 spsk. | andefedt |
Sennepscreme
1 dl. | cremefraiche 18% |
2 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | grov sennep |
Tilbehør
- | cornichoner eller drueagurker |
- | surdejsbrød |
- | radicciosalat |
1 stk. | lille rødløg lille, hakket |
- | bredbladet persille |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Sæt æblerne på en bradepande, og bag dem møre i cirka 30 minutter.
-
3Pil andekødet fint, og vend det med andefedt. Lun det let i ovnen.
-
4Rør sennepscremen sammen.
-
5Server anden med cornichoner, ristet brød, salatblade, hakket løg og et drys persille.