Perlehønebryst med svampe a la creme
- 10 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
10 stk. | perlehønebryster |
1 kg | vilde og dyrkede svampe |
2 dl. | hvid portvin |
3 dl. | hvidvin |
4 dl. | hønsefond |
1 l. | piske-fløde |
500 g | ært |
60 stk. | perleløg |
1 kg | kalvebacon |
Sådan gør du
-
1Brun perlehønsene i olie og steg dem derefter færdig i ovnen i cirke 7-10 minutter ved 180 grader.
-
2De skal helst være lyserøde indeni.
-
3Sautér svampene og stil dem til side.
-
4Kog portvin og hvidvin ned og tilsæt derefter hønsefond og fløde.
-
5Når saucen har en cremet konsistens tilsættes svampene.
-
6Sautér løg og bacon, tilsæt ærter og lad dem dampe med et øjeblik.
-
7Anret det hele pænt på varme tallerkener.
-
8Server med halve ovnbagte kartofler.
-
9Hæld gerne hvidvin og olivenolie i bunden af bradebanden.
-
10Kartoflerne suger væden til sig, når de steger og det giver en fantastisk smag.
Tip!
Perlehønebryst kan erstattes med kylling.