Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
250 g | tørret pasta Gerne regatoni |
1 bakke | Blandede salatblade |
1 bundt | radiser I kvarte |
3 stk | avokadoer Skæres i tern |
250 g | rejer Afdryppes før brug |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | citron Riv skal og dryp saft fra citronen |
1 stk. | fed revet hvidløg Revet |
lidt | Lidt salt og peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10