Pastasalat med citrondressing og rejer
- 4 Personer
Ingredienser
250 g | tørret pasta Gerne regatoni |
1 bakke | Blandede salatblade |
1 bundt | radiser I kvarte |
3 stk. | avokadoer Skæres i tern |
250 g | rejer Afdryppes før brug |
Citrondressing
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | citron Riv skal og dryp saft fra citronen |
1 stk. | fed revet hvidløg Revet |
lidt | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Bring en stor gryde vand i kog, og tilsæt en god skefuld salt. Kog pastaen efter anvisning på pakken, giv den gerne 1-2 min. ekstra, da den bliver mere fast efter afkøling.
-
2Afkøl herefter pastaen helt.
-
3Pisk ingredienserne til dressingen sammen i bunden af en salatskål. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
-
4Vend forsigtigt den friskkogte pasta i dressingen sammen med resten af ingredienserne.
-
5Lad gerne salaten trække i 15-30 min. inden servering.