Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 spsk. | olie |
800 g | kyllingelår |
2 stk | skalotteløg, finthakkede |
3 stk | stængler bladselleri, finthakkede |
2 fed | hvidløg, finthakket |
400 g | tomatpassata eller grofthakkede tomater fra dåse |
4 spsk. | balsamico |
1 dl. | tørrede svampe, f.eks. kantareller |
3 kviste | frisk rosmarin eller ca. 2 tsk. tørret |
4 spsk. | mælk |
- | salt og peber |
- | evt. sukker |
200 g | pappardelle (båndpasta), eller anden bred pasta |
- | revet parmesan, til drys |
- | god olivenolie, til dryp |
Gør retten mere grøn ved at tilsætte ca. 200 g rodfrugter, f.eks. selleri eller gulerod i små tern i pkt. 2. Server gerne en grøn salat med syrlig dressing eller bitre salater, f.eks. radicchio til retten.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10