Redaktionen anbefaler






2 spsk. | olie |
800 g | kyllingelår |
2 | skalotteløg (finthakkede) |
3 stængler | bladselleri (finthakkede) |
2 fed | hvidløg (finthakkede) |
400 g | tomatpassata eller grofthakkede tomater fra dåse |
4 spsk. | balsamico |
1 dl | tørrede svampe, f.eks. kantareller |
3 kviste | frisk rosmarin eller ca. 2 tsk. tørret |
4 spsk. | mælk |
- | salt og peber |
- | evt. sukker |
200 g | pappardelle eller anden båndpasta |
- | revet parmesan |
- | god olivenolie |
Gør retten mere grøn ved at tilsætte ca. 200 g rodfrugter, fx selleri eller gulerod i små tern. Server gerne en grøn salat med syrlig dressing eller bitre salater (fx radicchio) som tilbehør til retten.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10