Redaktionen anbefaler






2 spsk. | olie |
800 g | kyllingelår |
2 stk. | skalotteløg, finthakkede |
3 stk. | stængler bladselleri, finthakkede |
2 fed | hvidløg, finthakket |
400 g | tomatpassata eller grofthakkede tomater fra dåse |
4 spsk. | balsamico |
1 dl. | tørrede svampe, f.eks. kantareller |
3 kviste | frisk rosmarin eller ca. 2 tsk. tørret |
4 spsk. | mælk |
- | salt og peber |
- | evt. sukker |
200 g | pappardelle (båndpasta), eller anden bred pasta |
- | revet parmesan, til drys |
- | god olivenolie, til dryp |
Gør retten mere grøn ved at tilsætte ca. 200 g rodfrugter, f.eks. selleri eller gulerod i små tern i pkt. 2. Server gerne en grøn salat med syrlig dressing eller bitre salater, f.eks. radicchio til retten.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10