Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
400 g | pasta, bånd eller spaghetti |
1 håndfuld | brændenældeskud |
1 | løg |
4 stk | karljohansvampe (eller lign., fx rørhatte) |
- | olie |
2 spsk. | æbleeddike |
4 dl. | piskefløde |
- | salt |
Retten kan krydres med flere vilde urter eller timian og persille. Du kan også smide en håndfuld revet vesterhavsost eller parmesan på til sidst.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10