Panerede koteletter
Sennep er et krydderi, der fremhæver smagen i et væld af retter, fx saftige koteletter med ben.

- 4 Personer
- 25 Minutes
ingredienser
1 kg | kartofler |
4 stk | svinekoteletter med ben |
- | salt og peber |
8 spsk. | taffelsennep |
3 dl. | rasp |
- | smør |
2 dl. | coop piskefløde |
- | kulør |
4 dl. | grønne ærter fra bælg |
Sådan gør du
- 1.Skrub kartoflerne og kog dem møre.
- 2.Drys koteletterne med salt og peber, og smør sennep på den ene side af koteletten.
- 3.Vend senneppen ned i raspen, og smør den anden side med sennep.
- 4.Vend koteletten.
- 5.Steg koteletterne sprøde og gennemstegte i alt ca. 12 minutter.
- 6.Tag op og kom 1 dl vand samt piskefløde på panden, og lad simre under omrøring i nogle minutter.
- 7.Smag til med salt og peber, og farv saucen fin med kulør.
- 8.Damp ærterne møre i 2 minutter.
- 9.Afdryp,og server med koteletter, kartofler og sauce.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad