Panerede koteletter

Sennep er et krydderi, der fremhæver smagen i et væld af retter, fx saftige koteletter med ben.
Panerede koteletter
  • 4 Personer
  • 25 Minutes

ingredienser

1 kg kartofler
4 stk svinekoteletter med ben
- salt og peber
8 spsk. taffelsennep
3 dl. rasp
- smør
2 dl. coop piskefløde
- kulør
4 dl. grønne ærter fra bælg

Sådan gør du

  1. 1.Skrub kartoflerne og kog dem møre.
  2. 2.Drys koteletterne med salt og peber, og smør sennep på den ene side af koteletten.
  3. 3.Vend senneppen ned i raspen, og smør den anden side med sennep.
  4. 4.Vend koteletten.
  5. 5.Steg koteletterne sprøde og gennemstegte i alt ca. 12 minutter.
  6. 6.Tag op og kom 1 dl vand samt piskefløde på panden, og lad simre under omrøring i nogle minutter.
  7. 7.Smag til med salt og peber, og farv saucen fin med kulør.
  8. 8.Damp ærterne møre i 2 minutter.
  9. 9.Afdryp,og server med koteletter, kartofler og sauce.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad