Pandekager med rejer
De klassiske madpandekager tåler gerne et gensyn på middagstallerknen. Opskriften er med rejer, men fyldet kan varieres alt efter, hvad man er sulten efter.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | portion pandekagedej |
Fyld
1 stk. | løg |
15 g | margarine |
2 spsk. | mel |
2 dl. | mælk |
2 dl. | fløde |
1 tsk. | sennepspulver |
1 tsk. | tørret estragon |
200 g | reje |
2 stk | hårdkogte æg |
- | Salt, peber |
50 g | reven ost |
Sådan gør du
- 1.Pandekagerne bages.
- 2.Løget skæres i terninger og svitses i margarinen.
- 3.Melet drysses over, og der spædes med mælk og fløde under piskning.
- 4.Sennep, estragon og rejer røres i.
- 5.Æggene hakkes og tilsættes.
- 6.Fyldet smages til med salt og peber.
- 7.Pandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad.
- 8.Osten drysses over.
- 9.Gratineres i 15-20 min. ved 225 grader, til osten er gylden.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad