Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
100 g | blødt smør |
125 g | sukker |
100 g | marcipan |
2 stk | æg str. M/L |
125 g | mel |
0.5 tsk. | stødt kardemomme |
0.5 tsk. | bagepulver |
200 g | brombær friske eller frosne |
2 spsk. | sukker |
0.5 tsk. | stødt kardemomme |
- | mandelflager til drys |
- | cremefraiche eller flødeskum/vaniljeis |
Du kan lave kagen med andre af sommerens bær, fx solbær, blåbær eller kirsebær. Giv kagen ekstra knas ved at tilsætte ca. 25 g hakkede mandler i dejen under pkt. 2.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10