Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 kg | helt friske blåmuslinger |
2 stk | skalotteløg i tynde skiver |
2 fed | knust hvidløg |
1 kvist | frisk timian, bladene |
1 stk. | skrællet gulerod, fintsnittet |
1 stk. | stængler blegselleri, fintsnittet |
1 glas | hvidvin |
2 dl. | piske-fløde Tilføj ud fra mængden af hvidvin |
- | salt og peber |
1 bundt | bredbladet persille, finthakket |
2 stk | citroner, skåret i både |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10