Minestrone med palmekål og parmesan
- 4 Personer
- 30 Minutes
Det skal du bruge:
1 | lille løg |
2 | stilke bladselleri |
1 | gulerod |
- | olivenolie |
250 g | palmekål |
350 g | modne tomater (eller 1 dåse hakkede tomater) |
- | grøntsags boullion (gå efter den bedste) |
150 g | små, tørre pastaer (f.eks macaroni eller tubettini) |
200 g | kogte hvide bønner |
- | salt og sort peber |
Servering:
- | parmesan |
- | nip chiliflager |
- | brød |
Sådan gør du
-
1Hak løg og bladselleri fint. Skær guleroden i små tern. Sautér det hele i olie i 1-2 minutter, uden at det tager farve.
-
2Snit kålen groft, og lad den sautere med i 1 minut eller 2. Skær tomaterne i mundrette stykker, og hæld dem i gryden. Sautér kort.
-
3Hæld bouillon på, tilsæt pasta, og kog i 8-10 minutter, til pastaen er mør.
-
4Tilsæt kogte bønner. Varm igennem, og smag til med salt og masser af friskkværnet peber.
-
5Anret suppen i dybe skåle, og top med masser af friskrevet parmesan og lidt chiliflager. Servér straks med skiver af brød.
Tip!
Du kan også bruge spinat, asparges og broccoli – eller hvad der nu er i sæson.