Redaktionen anbefaler






400 g | kyllingeinderfilet |
1 tsk. | flagesalt |
0.5 spsk. | tørret chili |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | stødt paprika |
1 knsp. | røget paprika |
0.5 dl | olivenolie |
1.5 dl | yoghurt naturel |
2 spsk. | mayonnaise |
1.5 dl | frisk koriander |
2 stk. | forårsløg hakkede |
0.5 dl | friskpresset limesaft |
1 dl | olivenolie |
0.5 tsk. | havsalt |
3 spsk. | olivenolie |
400 g | kogte sorte bønner |
3 stk. | forårsløg |
2 fed | hvidløg |
- | flagesalt |
2 spsk. | bredbladet persille hakket |
2 stk. | hjertesalater eller 1 romaine |
2 stk. | modne avocado |
0.5 stk. | lime |
Når det er sæson for majs, er det lækkert med friskkogte majskerner skåret fra kolben.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10