Redaktionen anbefaler
| 400 g | kyllingeinderfilet |
| 1 tsk. | flagesalt |
| 0.5 spsk. | tørret chili |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 1 tsk. | stødt paprika |
| 1 knsp. | røget paprika |
| 0.5 dl | olivenolie |
| 1.5 dl | yoghurt naturel |
| 2 spsk. | mayonnaise |
| 1.5 dl | Friske koriander |
| 2 stk. | forårsløg hakkede |
| 0.5 dl | limesaft friskpresset |
| 1 dl | olivenolie |
| 0.5 tsk. | havsalt |
| 3 spsk. | olivenolie |
| 400 g | kogte sorte bønner |
| 3 stk. | forårsløg |
| 2 fed | hvidløg |
| - | flagesalt |
| 2 spsk. | bredbladet persille hakket |
| 2 stk. | hjertesalater eller 1 romaine |
| 2 stk. | modne avocado |
| 0.5 stk. | lime |
Når det er sæson for majs, er det lækkert med friskkogte majskerner skåret fra kolben.