Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 stk | hele økologiske citroner (i alt ca.250g inden kogning) |
185 g | mandel |
200 g | sukker |
4 stk | store æg eller 5 små |
1 stk. | vaniljestang, kornene |
2 spsk. | rasp, majsmel eller tørt hvedebrød |
1 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | stødt kardemomme |
2 spsk. | citronsaft, vand eller orange likør |
25 g | mandelflager, til drys |
- | Vaniljeis eller 200-300g drænet yoghurt eller creme fraiche rørt kornene af 1/2 vaniljestang og 1-2 spsk. sukker. |
Brug økologiske appelsiner eller klementiner i stedet for citroner.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10