Den snusfornuftige madskribent Kirsten Hüttemeier - hende med skåneærmerne - hjalp husmødrene med opskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved foreslog hun til weekendens frokost eller som forret til en større middag.
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
stort blomkålshoved
50 g
mayonnaise
1 dl
cremefraiche
2 tsk.
sød sennep
1 bundt
dild, hakket (gem lidt til pynt)
2 spsk.
karse
-
citronsaft
-
Salt & peber
250 g
fine ærter
200 g
reje
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kog blomkålshovedet mørt i en stor gryde med saltet vand – det tager ca. 10-12 minutter. Tag blomkålshovedet op, og lad det køle af.
2
Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche, sennep, dild, karse og citronsaft. Smag til med salt og peber.
3
Hæld dressingen over det afkølede blomkålshoved. Drys med ærter og rejer. Pynt med frisk dild.