Marineret sild med frisk æblesalat og grønkålschips
FROKOST

Marineret sild med frisk æblesalat og grønkålschips

Denne lækre sildemad syner af stort overskud med frisk æblesalat og sprøde grønkålschips. Og så er den relativt nem at lave. 
  • 0 Personer

Ingredienser

5 stk. marinerede sild gerne gammeldags modnede

Æblesalat

20 g grov sennep
100 g mayonnaise
30 g creme fraiche
1 stk. rødløg
1 stk. 
æble
2 spsk. hakkede kapers
1 knsp. salt
2 stængler dild
- Citronsaft, friskpresset

Grønkålschips

- grønkål et par stængler
- lidt olie
- lidt salt

Sådan gør du

  1. 1
    Rør mayonnaise, creme fraiche, sennep og salt godt sammen. Hak løg og dild fint, og kom i dressingen. Skær æble i større stykker, hak kapers groft og bland i dressingen. Smag til med citronsaft.
  2. 2
    Sæt ovnen på 110 C.Pluk grønkål af stænglerne, vend i en smule olie og drys med salt.Spred grønkålen på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 30 min.
  3. 3
    Anret silden på et stykke smurt rugbrød, læg æblesalaten på, og pynt med grønkålschips.