Marineret sild med frisk æblesalat og grønkålschips
- 0 Personer
Ingredienser
5 stk. | marinerede sild gerne gammeldags modnede |
Æblesalat
20 g | grov sennep |
100 g | mayonnaise |
30 g | creme fraiche |
1 stk. | rødløg |
1 stk. | æble |
2 spsk. | hakkede kapers |
1 knsp. | salt |
2 stængler | dild |
- | Citronsaft, friskpresset |
Grønkålschips
- | grønkål et par stængler |
- | lidt olie |
- | lidt salt |
Sådan gør du
-
1Rør mayonnaise, creme fraiche, sennep og salt godt sammen. Hak løg og dild fint, og kom i dressingen. Skær æble i større stykker, hak kapers groft og bland i dressingen. Smag til med citronsaft.
-
2Sæt ovnen på 110 C.Pluk grønkål af stænglerne, vend i en smule olie og drys med salt.Spred grønkålen på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 30 min.
-
3Anret silden på et stykke smurt rugbrød, læg æblesalaten på, og pynt med grønkålschips.