Marcipanhjerter
- 10 Personer
- 30 Minutes
Hjerter
300 g | marcipan |
2 spsk. | appelsinmarmelade |
0.5 tsk. | ingefær tørret |
200 g | mørk overtrækschokolade |
Idé til pynt
- | smeltet hvid chokolade |
- | hakkede pistacenødder |
Sådan gør du
-
1Rul marcipanen ud imellem to stykker bagepapir. Cirka 30x20 cm.
-
2Bland marmelade og ingefær, og smør marmelademassen ud på halvdelen af marcipanen. Fold marcipanen uden marmelademasse hen over resten, og pres det sammen.
-
3Tryk hjerter ud af marcipanen med en hjerteformet udstikker. Lad hjerterne stå og tørre i cirka en time.
-
4Smelt overtrækschokoladen, og dyp hjerter heri. Lad chokoladen stivne. Dekorer eventuelt med hvid chokolade og pistacienødder.
Tip!
Har du en lille rest marcipan: Riv spåner af en rest marcipan med en ostehøvl, læg dem på et bagepapir, og bag dem i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne, så har du lækre marcipansnacks.