Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
300 g | marcipan |
2 spsk. | appelsinmarmelade |
0.5 tsk. | ingefær tørret |
200 g | mørk overtrækschokolade |
- | smeltet hvid chokolade |
- | hakkede pistacenødder |
Har du en lille rest marcipan: Riv spåner af en rest marcipan med en ostehøvl, læg dem på et bagepapir, og bag dem i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne, så har du lækre marcipansnacks.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10