Marcipanhjerter
BAGVæRK

Marcipanhjerter

Appelsinmarmelade og tørret ingefær giver dejlig kant til den søde, bløde marcipan og den hvide chokolade med pistacienødder. Opskriften giver cirka 20 hjerter.
  • 10 Personer
  • 30 Minutes

Hjerter

300 g marcipan
2 spsk. appelsinmarmelade
0.5 tsk. ingefær tørret
200 g mørk overtrækschokolade

Idé til pynt

- smeltet hvid chokolade
- hakkede pistacenødder

Sådan gør du

  1. 1
    Rul marcipanen ud imellem to 
stykker bagepapir. Cirka 30x20 cm.
  2. 2
    Bland marmelade og ingefær, og smør marmelademassen ud på halvdelen af marcipanen. Fold marcipanen uden marmelademasse hen over resten, og pres det sammen. 
  3. 3
    Tryk hjerter ud af marcipanen med en hjerteformet udstikker. Lad hjerterne stå og tørre i cirka en time.
  4. 4
    Smelt overtrækschokoladen, og 
dyp hjerter heri. Lad chokoladen stivne. Dekorer eventuelt med hvid chokolade og pistacienødder.

Tip!

Har du en lille rest marcipan: Riv spåner af en rest marcipan med en ostehøvl, læg dem på et bagepapir, og bag dem i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne, så har du lækre marcipansnacks.