Mandelsmåkager

Kagerne kan holde sig i mindst 1 uge. Jeg opbevarer dem i en bøtte med flormelis ved stuetemperatur. Opskriften giver ca. 20 småkager
Mandelsmåkager
  • 0 Personer

Ingredienser

125 g blødt smør
75 g flormelis
1 tsk. fint revet citronskal
150 g mel
100 g hakkede mandler
50 g grofthakkede soltørrede tranebær
nip salt
100 g flormelis

Sådan gør du

  1. 1.Pisk sukker og smør luftigt med en elpisker. Tilsæt citronskal og rør mel, hakkede mandler, tranebær og salt i.  
  2. 2.Rør, til dejen har samlet sig.Saml dejen til en kugle, og pak den ind i film. Lad den hvile i køleskabet i 1 time.
  3. 3.Varm ovnen til 165 grader. Tril små kugler på størrelse med 2-krone og bag dem på bagepapir i den forvarmede ovn ved 165 grader, til de er gennembagte, det tager 15-20 minutter.
  4. 4.Tril de varme kager i flormelis, og lad dem afkøle på rist. Tril endnu en gang i flormelis, når de er helt afkølede.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #snacks og tilbehør, #dessert og #få ingredienser