Kagerne kan holde sig i mindst 1 uge. Jeg opbevarer dem i en bøtte med flormelis ved stuetemperatur.
Opskriften giver ca. 20 småkager
0 Personer
Ingredienser
125 g
blødt smør
75 g
flormelis
1 tsk.
fint revet citronskal
150 g
mel
100 g
hakkede mandler fint hakkede
50 g
tranebær grofthakkede og soltørrede
nip
salt
100 g
flormelis
ANNONCE
Sådan gør du
1
Pisk sukker og smør luftigt med en elpisker. Tilsæt citronskal og rør mel, hakkede mandler, tranebær og salt i.
2
Rør, til dejen har samlet sig.Saml dejen til en kugle, og pak den ind i film. Lad den hvile i køleskabet i 1 time.
3
Varm ovnen til 165 grader. Tril små kugler på størrelse med 2-krone og bag dem på bagepapir i den forvarmede ovn ved 165 grader, til de er gennembagte, det tager 15-20 minutter.
4
Tril de varme kager i flormelis, og lad dem afkøle på rist. Tril endnu en gang i flormelis, når de er helt afkølede.