Majspandekage med grøntsagsrester
Lav dine egne små majspandekager og fyld dem med rester fra køleskabet. Det er en dejlig måde at undgå madspild på, og majspandekagerne smager skønt.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | æg |
6 dl. | mælk |
3 dl. | fint majsmel |
1 knsp. | salt |
- | olivenolie til stegning |
Grøntsagsrester
- | edamame bønner |
- | courgetter |
- | tomater |
Dressing
- | græsk yougurt 10% rørt lind med vand og smagt til med lidt hvidløg |
Sådan gør du
- 1.Kom æg og 3 dl mælk i en skål, og pisk sammen.
- 2.Kom melet i skålen, og pisk dejen, indtil den er jævn og uden klumper.
- 3.Tilsæt resten af mælken og salt, og pisk dejen sammen.
- 4.Lad dejen stå og samle sig i 30 minutter. Spæd eventuelt op med vand, hvis dejen er meget tyk.
- 5.Steg små pandekager.
- 6.Server med grøntsager og dressing.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost,
#passer til sæsonen,
#lette retter,
#morgenmad og brunch,
#weekend og gæster og #hverdag