Majspandekage med grøntsagsrester
FROKOST

Majspandekage med grøntsagsrester

Lav dine egne små majspandekager og fyld dem med rester fra køleskabet. Det er en dejlig måde at undgå madspild på, og majspandekagerne smager skønt. 
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. æg
6 dl. mælk
3 dl. fint majsmel
1 knsp. salt
- olivenolie til stegning

Grøntsagsrester

- edamame bønner
- courgetter
- tomater

Dressing

- græsk yougurt 10% rørt 
lind med vand og smagt 
til med lidt hvidløg

Sådan gør du

  1. 1
    Kom æg og 3 dl mælk i en skål, og pisk sammen.  
  2. 2
    Kom melet i skålen, og pisk dejen, indtil den er jævn og uden klumper.  
  3. 3
    Tilsæt resten af mælken og salt, og pisk dejen sammen.  
  4. 4
    Lad dejen stå og samle sig i 30 minutter. Spæd eventuelt op med vand, hvis dejen er meget tyk.  
  5. 5
    Steg små pandekager.  
  6. 6
    Server med grøntsager og dressing.