Majspandekage med grøntsagsrester
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | æg |
6 dl. | mælk |
3 dl. | fint majsmel |
1 knsp. | salt |
- | olivenolie til stegning |
Grøntsagsrester
- | edamame bønner |
- | courgetter |
- | tomater |
Dressing
- | græsk yougurt 10% rørt lind med vand og smagt til med lidt hvidløg |
Sådan gør du
-
1Kom æg og 3 dl mælk i en skål, og pisk sammen.
-
2Kom melet i skålen, og pisk dejen, indtil den er jævn og uden klumper.
-
3Tilsæt resten af mælken og salt, og pisk dejen sammen.
-
4Lad dejen stå og samle sig i 30 minutter. Spæd eventuelt op med vand, hvis dejen er meget tyk.
-
5Steg små pandekager.
-
6Server med grøntsager og dressing.