Lun kartoffelsalat med tomater og spejlæg
- 4 Personer
Ingredienser
4 spsk. | olivenolie |
4 stk | skalotteløg |
4 kviste | kvist citrontimian |
600 g | kartofler. Gerne nye kartofler Anvend mellem 600-800 g |
1 tsk. | sherry eddike Hvidvinseddike kan også bruges |
8 dråber | tabasco Anden stærk chilisauce kan også bruges |
500 g | modne cherrytomater |
- | Lidt salt og peber |
4 stk | æg Spørg gæsterne hvor mange æg de ønsker |
Sådan gør du
-
1Varm olien på en pande over medium varme. Steg løgene møre og let gyldne. Tilsæt kartofler og citrontimian, steg videre et par minutter.
-
2Vend eddike, tabasco og tomater i kartoflerne, smag til med salt og peber, og steg yderligere 5 min.
-
3Steg imens æggene til spejlæg i smør/olie på en anden pande.
-
4Server den lune kartoffelsalat toppet med spejlæg og lidt ekstra citrontimian.