Lun kartoffelsalat med tomater og spejlæg
FROKOST

Lun kartoffelsalat med tomater og spejlæg

Lækker ret med rester af nye kartofler, når du har brug for en lille pause fra kartoffelmadderne.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 spsk. olivenolie
4 stk 
skalotteløg
4 kviste kvist citrontimian
600 g kartofler. Gerne nye kartofler Anvend mellem 600-800 g
1 tsk. sherry eddike Hvidvinseddike kan også bruges
8 dråber tabasco Anden stærk chilisauce kan også bruges
500 g modne cherrytomater
- Lidt salt og peber
4 stk æg Spørg gæsterne hvor mange æg de ønsker

Sådan gør du

  1. 1
    Varm olien på en pande over medium varme. Steg løgene møre og let gyldne. Tilsæt kartofler og citrontimian, steg videre et par minutter.   
  2. 2
    Vend eddike, tabasco og tomater i kartoflerne, smag til med salt og peber, og steg yderligere 5 min.   
  3. 3
    Steg imens æggene til spejlæg i smør/olie på en anden pande.   
  4. 4
    Server den lune kartoffelsalat toppet med spejlæg og lidt ekstra citrontimian.