Lomo saltado med quinoa
- 4 Personer
Ingredienser
5 dl. | sort quinoa |
1 stk. | Terninger oksebouillon |
1 spsk. | olie |
1 spsk. | rødvinseddike |
2 stk. | rødløg. |
2 stk. | peberfrugter |
lidt | olivenolie |
3 stk. | tomater |
0.5 tsk. | spidskommen |
1 knsp. | Cayenne peber |
3 stk. | bøffer |
lidt | smør |
lidt | olie |
lidt | salt |
lidt | peber |
lidt | frisk koriander |
Sådan gør du
-
1Kog quinoa efter anvisning blot med en bouillonterning, olie og eddike i vandet.
-
2Skær løg og peberfrugter i mindre stykker og svits i olie.
-
3Skær tomater i mindre stykker og svits med til sidst sammen med krydderierne.
-
4På en anden pande steger du bøfferne et par minutter på hver side i smør og olie.
-
5Skær bøfferne i skiver og server til quinoa og grøntsager. Pynt med frisk koriander.