Redaktionen anbefaler






1 stk. | rød chili |
2 fed | hvidløg |
2 stk. | løg ca. 130 g |
4 stk. | gulerødder ca. 260 g |
2 stk. | grøn peberfrugt ca. 400 g |
3 stk. | porre |
1 spsk. | rapsolie |
2 spsk. | rød karrypasta |
1 dl | røde linser |
1 l | grøntsagsboullion |
1 tsk. | flagesalt |
lidt | peber |
400 g | torskefilet uden skind og ben (MSC eller ASC mærket) |
1 stk. | æble |
1 stk. | citron |
1 bundt | frisk koriander |
1.25 dl | koldt vand |
0.25 dl | rapsolie |
1 tsk. | flagesalt |
100 g | hvedemel Valsemøllen |
130 g | fuldkornsmel hvid |
Mange grøntrester, osv. kan kommes i en suppe, så en suppe er god til at tømme køleskabet. Når grøntsager skal bruges til en suppe, gør det ikke noget, hvis de er lidt slatne. Hvis du får lavet for meget suppe, kan du blot fryse den ned.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10