Langtidsstegt lammekølle

Lammekølle er et oplagt valg, når der skal gæster på besøg og god vin i glasset. Husk de friske rosmarin- og timiankviste, så smager kødet guddommeligt, når det kommer ud af ovnen. 
Langtidsstegt lammekølle
  • 10 Personer

Ingredienser

2 stk lammekøller
10 fed hvidløg
8 stilke frisk rosmarin
12 stilke frisk timian
- salt og peber
- staniol

Sådan gør du

  1. 1.Træk 2 stykker stanniol af, og læg dem, så de overlapper hinanden. De skal være dobbelt så lange som lammekøllen.
  2. 2.Kom salt og peber på begge sider af køllen. Fordel krydderurter og hvidløg, så det ligger både under og oven på kødet.
  3. 3.Lammet pakkes ind, så stanniolen slutter tæt om køllen. Der må ikke være åbninger. Går stanniolen i stykker, dækker du bare hullet med et nyt stykke.
  4. 4.Køllen skal i ovnen ved 75 grader i 20-24 timer. Du kan gøre køllen klar, mens du laver aftensmad dagen før.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser