Redaktionen anbefaler






200 g | tynde grønne bønner , nippede |
6 stk. | forårsløg , skåret i tredjedele på tværs (75 g) |
200 g | cherrytomater , i halve |
6 stk. | laksefileter med skind (ca. 720 g) |
- | salt |
- | peber |
85 ml | olivenolie |
8 stk. | ansjoser , finthakkede |
2.5 spsk. | tomatpuré |
1 tsk. | chiliflager |
2 tsk. | korianderfrø , knust let i en morter |
8 fed | hvidløg , i meget tynde skiver |
2 stk. | saltsyltede citroner (kan evt. købes i en delikatessebutik), uden frugtkød og kerner, skær skallen af i tynde strimler (20 g) |
1 tsk. | ahornsirup |
60 g | kalamata oliven uden sten, i halve |
60 g | kapers , grofthakkede |
1 stk. | saltsyltede citroner , uden frugtkød og kerner, skær skallen af i tynde strimler (10 g) |
10 stk. | basilikumblade grofthakkede |
10 g | bredbladet persille , grofthakkede |
2 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | citronsaft |