Redaktionen anbefaler
| 200 g | tynde grønne bønner , nippede |
| 6 stk. | forårsløg , skåret i tredjedele på tværs (75 g) |
| 200 g | cherrytomater , i halve |
| 6 stk. | laksefileter med skind (ca. 720 g) |
| - | salt |
| - | peber |
| 85 ml | olivenolie |
| 8 stk. | ansjoser , finthakkede |
| 2.5 spsk. | tomatpuré |
| 1 tsk. | chiliflager |
| 2 tsk. | korianderfrø , knust let i en morter |
| 8 fed | hvidløg , i meget tynde skiver |
| 2 stk. | saltsyltede citroner (kan evt. købes i en delikatessebutik), uden frugtkød og kerner, skær skallen af i tynde strimler (20 g) |
| 1 tsk. | ahornsirup |
| 60 g | kalamata oliven uden sten, i halve |
| 60 g | kapers , grofthakkede |
| 1 stk. | saltsyltede citroner , uden frugtkød og kerner, skær skallen af i tynde strimler (10 g) |
| 10 stk. | basilikumblade grofthakkede |
| 10 g | bredbladet persille , grofthakkede |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 2 tsk. | citronsaft |