Redaktionen anbefaler
| 8 | kyllingelår Du kan bruge underlår, overlår eller erstatte med 1 hel kylling |
| 200 g | suppeurt |
| 2 | laurbærblade |
| 10 | hele peberkorn |
| 40 g | smør |
| 2 spsk. | karry |
| 100 g | løg finthakket |
| 6 spsk. | hvedemel |
| 3 dl | fond/bouillon brug gerne suppen fra kyllingen |
| 4 dl | mælk |
| 300 g | grønt blandet grønt, for eksempel squash i små tern, bønnespirer, fintsnittet kål eller spinat |
| - | evt. salt og peber |
| - | sukker et nip |
| - | æbleeddike eller limesaft |
| 2 fed | hvidløg |
Du kan smage sovs til med mange forskellige ingredienser: Smag til med surt, sødt, salt, bittert og umami: Ribsgele eller sød tranebærsaft giver sødme, syre og bitterhed, sherryeddike, balsamico, æbleeddike eller hvidvinseddike giver syre, soyasovs giver umami og salt.