Redaktionen anbefaler






8 stk. | kyllingelår Du kan bruge underlår, overlår eller erstatte med 1 hel kylling |
200 g | suppeurt |
2 stk. | laurbærblade |
10 stk. | hele peberkorn |
40 g | smør |
2 spsk. | karry |
100 g | løg finthakket |
6 spsk. | hvedemel |
3 dl | fond/bouillon brug gerne suppen fra kyllingen |
4 dl | mælk |
300 g | grønt blandet grønt, for eksempel squash i små tern, bønnespirer, fintsnittet kål eller spinat |
- | evt. salt og peber |
- | sukker et nip |
- | æbleeddike eller limesaft |
2 fed | hvidløg |
Du kan smage sovs til med mange forskellige ingredienser: Smag til med surt, sødt, salt, bittert og umami: Ribsgele eller sød tranebærsaft giver sødme, syre og bitterhed, sherryeddike, balsamico, æbleeddike eller hvidvinseddike giver syre, soyasovs giver umami og salt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10