Krydrede brændte hasselnødder
SNACKS OG TILBEHøR

Krydrede brændte hasselnødder

De sprøde hasselnødder er dækket af en krydret sukkerskal, som får nødderne til at smage af nougat og jul.
  • 4 Personer

Ingredienser

125 g haselnød
100 g sukker
50 g kold kaffe eller vand
tsk. stødt allehånde
tsk. stødt ingefær
tsk. stødt kanel

Sådan gør du

  1. 1
    Bland alle ingredienserne i en gryde og bring blandingen i kog.
  2. 2
    Lad blandingen simre ved middelvarme, til sukkeret er smeltet og blandingen bobler lystigt.
  3. 3
    Blandingen simrer videre under omrøring, til sukkeret krystalliserer og bliver tørt. Forsæt til sukkeret igen er smeltet, rør imens, så det ikke brænder på.
  4. 4
    Vend nødderne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af inden servering

Tip!

Prøv andre typer nødder, den klassiske er mandler, men cashewnødder eller paranødder smager også skønt.