Krydrede brændte hasselnødder
De sprøde hasselnødder er dækket af en krydret sukkerskal, som får nødderne til at smage af nougat og jul.

- 4 Personer
Ingredienser
125 g | haselnød |
100 g | sukker |
50 g | kold kaffe eller vand |
tsk. | stødt allehånde |
tsk. | stødt ingefær |
tsk. | stødt kanel |
Sådan gør du
- 1.Bland alle ingredienserne i en gryde og bring blandingen i kog.
- 2.Lad blandingen simre ved middelvarme, til sukkeret er smeltet og blandingen bobler lystigt.
- 3.Blandingen simrer videre under omrøring, til sukkeret krystalliserer og bliver tørt. Forsæt til sukkeret igen er smeltet, rør imens, så det ikke brænder på.
- 4.Vend nødderne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af inden servering
Tip!
Prøv andre typer nødder, den klassiske er mandler, men cashewnødder eller paranødder smager også skønt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser