Krabbe med nudler i ingefærbouillon
Anret nudler med krabbe i en skål og hæld den hede bouillon over ved servering.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | krabber |
1.2 l. | vand |
1 stk. | hønsebouillonterning, gerne økologisk |
1 stk. | ingefær, ca 5 cm |
1 stk. | lime |
200 g | nudler |
- | en lille håndfuld koriander |
4 stk | forårsløg |
Sådan gør du
- 1.Sæt en gryde med vand over til nudler.
- 2.Pil kød og rogn fra krabberne.
- 3.Kom vand og bouillonterning i en gryde og kog op.
- 4.Skræl ingefær og skær i mindre stykker.
- 5.Lad simre i 5 minutter.
- 6.Fisk ingefær op og smag til med limesaft.
- 7.Kom koriander heri.
- 8.Kog nudler efter anvisning på emballagen.
- 9.Afdryp og kom i fire skåle sammen med snittet forårsløg.
- 10.Kom krabbekød heri.
- 11.Hæld den hede bouillon over retten og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser