Krabbe med nudler i ingefærbouillon
AFTENSMAD

Krabbe med nudler i ingefærbouillon

Anret nudler med krabbe i en skål og hæld den hede bouillon over ved servering.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. krabber
1.2 l. vand
1 stk. hønsebouillonterning, gerne økologisk
1 stk. ingefær, ca 5 cm
1 stk. lime
200 g nudler
- en lille håndfuld koriander
4 stk. forårsløg

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en gryde med vand over til nudler.
  2. 2
    Pil kød og rogn fra krabberne.
  3. 3
    Kom vand og bouillonterning i en gryde og kog op.
  4. 4
    Skræl ingefær og skær i mindre stykker.
  5. 5
    Lad simre i 5 minutter.
  6. 6
    Fisk ingefær op og smag til med limesaft.
  7. 7
    Kom koriander heri.
  8. 8
    Kog nudler efter anvisning på emballagen.
  9. 9
    Afdryp og kom i fire skåle sammen med snittet forårsløg.
  10. 10
    Kom krabbekød heri.
  11. 11
    Hæld den hede bouillon over retten og server.