Krabbe med nudler i ingefærbouillon
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | krabber |
1.2 l. | vand |
1 stk. | hønsebouillonterning, gerne økologisk |
1 stk. | ingefær, ca 5 cm |
1 stk. | lime |
200 g | nudler |
- | en lille håndfuld koriander |
4 stk. | forårsløg |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med vand over til nudler.
-
2Pil kød og rogn fra krabberne.
-
3Kom vand og bouillonterning i en gryde og kog op.
-
4Skræl ingefær og skær i mindre stykker.
-
5Lad simre i 5 minutter.
-
6Fisk ingefær op og smag til med limesaft.
-
7Kom koriander heri.
-
8Kog nudler efter anvisning på emballagen.
-
9Afdryp og kom i fire skåle sammen med snittet forårsløg.
-
10Kom krabbekød heri.
-
11Hæld den hede bouillon over retten og server.