Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
175 g | pasta, gerne conchiglie (den muslingeformede) |
1 spsk. | god mayonnaise |
1 dl. | Kærnemælk |
- | et par dråber tabasco |
- | saften af 1⁄2 citron |
1 stk. | fennikel eller 125 g friske, grønne asparges |
10 stk | radisser |
200 g | rejer, krebsehaler og/eller hummerkød (evt. optøede) |
1 stk. | lille potte purløg, finthakket |
1 stk. | lille potte dild, finthakket (alternativt karse) |
- | salt og peber |
- | ekstra urter til drys |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10