Klatkager med frugt
MORGENMAD

Klatkager med frugt

Har du rester af grød, så smid dem endelig ikke ud – de kan blive til lækre små pandekageagtige deller, som en del af morgenmaden.
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g afkølet havregrød
200 g moset frugt Revet fungerer også godt
3 stk. æg M/L størrelse
3 spsk. hvedemel
0.5 tsk. stødt kanel
0.5 tsk. bagepulver
0.25 tsk. fint salt
- smør eller olie Til stegningen

Sådan gør du

  1. 1
    Rør alle ingredienserne sammen og lad blandingen trække 10 min.  Juster eventuelt konsistensen med ekstra mel eller mælk. Den skal være tyktflydende.  
  2. 2
    Varm smør eller olie på en pande over middel varme og steg flere klatkager med hver 2-3 spsk. dej ad gangen, i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.   
  3. 3
    Server klatkagerne lune.