Klatkager med frugt
Har du rester af grød, så smid dem endelig ikke ud – de kan blive til lækre små pandekageagtige deller, som en del af morgenmaden.

- 4 Personer
Ingredienser
200 g | afkølet havregrød |
200 g | moset frugt Revet fungerer også godt |
3 stk | æg M/L størrelse |
3 spsk. | hvedemel |
0.5 tsk. | stødt kanel |
0.5 tsk. | bagepulver |
0.25 tsk. | fint salt |
- | smør eller olie Til stegningen |
Sådan gør du
- 1.Rør alle ingredienserne sammen og lad blandingen trække 10 min. Juster eventuelt konsistensen med ekstra mel eller mælk. Den skal være tyktflydende.
- 2.Varm smør eller olie på en pande over middel varme og steg flere klatkager med hver 2-3 spsk. dej ad gangen, i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.
- 3.Server klatkagerne lune.