Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 spsk. | olie |
2 stk | løg i skiver |
1 stk. | aubergine, halveret og i tynde skiver |
600 g | kartofler i små tern |
2 fed | hvidløg i tynd skive |
3 spsk. | karry |
1 dåse | hakkede tomater |
3 dl. | grøntsagsbouillon |
1 dåse | kokosmælk |
1 dåse | kikærter, drænet (240 g) |
tsk. | sukker |
stk. | kaffir limeblade, hele |
- | salt og peber |
- | frisk koriander |
- | naanbrød |
- | iskold yoghurt |
Brug karrypasta i stedet for karrypulver, det er stærkere, så tilsæt lidt ad gangen. Udelad kartofler, og server i stedet retten med kogte ris. Du kan også lave retten i vegetarisk version. Erstat hønsebouillon med grøntsagsbouillon.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10