Redaktionen anbefaler






2 spsk. | olie |
2 stk. | løg i skiver |
1 stk. | aubergine halveret og i tynde skiver |
600 g | kartofler i små tern |
2 fed | hvidløg i tynde skiver |
3 spsk. | karry |
1 dåse | hakkede tomater |
3 dl | grøntsagsbouillon |
1 dåse | kokosmælk |
1 dåse | kikærter drænet (240 g.) |
tsk. | sukker |
stk. | kaffir limeblad hele |
- | salt og peber |
- | frisk koriander |
- | naanbrød |
- | yoghurt iskold |
Brug karrypasta i stedet for karrypulver, det er stærkere, så tilsæt lidt ad gangen. Udelad kartofler, og server i stedet retten med kogte ris. Du kan også lave retten i vegetarisk version. Erstat hønsebouillon med grøntsagsbouillon.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10