Redaktionen anbefaler
  
  
  
  
  
  
          | 2 spsk. | olie | 
| 2 stk. | løg i skiver | 
| 1 stk. | aubergine halveret og i tynde skiver | 
| 600 g | kartofler i små tern | 
| 2 fed | hvidløg i tynde skiver | 
| 3 spsk. | karry | 
| 1 dåse | hakkede tomater | 
| 3 dl | grøntsagsbouillon | 
| 1 dåse | kokosmælk | 
| 1 dåse | kikærter drænet (240 g.) | 
| tsk. | sukker | 
| stk. | kaffir limeblad hele | 
| - | salt og peber | 
| - | Friske koriander | 
| - | naanbrød | 
| - | yoghurt iskold | 
Brug karrypasta i stedet for karrypulver, det er stærkere, så tilsæt lidt ad gangen. Udelad kartofler, og server i stedet retten med kogte ris. Du kan også lave retten i vegetarisk version. Erstat hønsebouillon med grøntsagsbouillon.