Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 stk. | løg |
4 fed | hvidløg |
15 g | frisk ingefær |
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | garam masala |
1 tsk. | gurkemeje tørret |
480 g | kikærter (kogte) |
200 g | blomkål |
2 dåser | kokosmælk |
2 dl. | grøntsagsfond |
1 stk. | lime, saft |
200 g | grønne bønner eller edamamebønner, frosne |
1 bundt | koriander |
Som mange andre gryderetter smager den faktisk bedre dagen efter, når smagene har udviklet sig. Retten kan også fryses.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10