Redaktionen anbefaler
| 3 spsk. | olivenolie |
| 1 spsk. | hvidvinseddike |
| 1 spsk. | mayonnaise eller cremefraiche |
| 2 tsk. | dijon sennep |
| 0.5 stk. | skalotteløg i tynde skiver |
| lidt | salt og lidt peber |
| 2 spsk. | sesamfrø |
| 0.5 dl | pistacienødder eller mandler |
| 1 tsk. | Nigellafrø |
| 0.75 tsk. | hel spidskommen |
| 0.5 tsk. | fennikelfrø |
| 1 lidt | nip chiliflager |
| 1 tsk. | flagesalt |
| 8 stk. | æg str. M/L |
| 800 g | små kartofler kogte |
| 200 g | friske ærter eller optøede |
| 100 g | grillede artiskokker (kan udelades) |
| 100 g | små blandede salater eller urter |