Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 stk | æg |
100 g | sukker |
150 g | mel |
1.5 tsk. | bagepulver |
1.5 dl. | mælk |
3 spsk. | smeltet smør |
2 tsk. | mandelessens |
2 tsk. | vaniljesukker |
600 g | kogte kolde revne kartofler |
75 g | marcipan (kan udelades) |
Top kartoffelkagen med flødeskum, friske bær og lidt revet, hvid chokolade.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10