Kanin med svesker
- 4 Personer
Ingredienser
1200 g | kanin delt i mindre stykker (eller 1 kylling ) |
- | smør |
- | olie |
- | salt og peber |
100 g | lufttørret bacon |
2 stk. | løg |
2 fed | hvidløg |
1 dl. | rødvin |
4 dl. | vand |
4 stk. | laurbærblade |
2 dl. | sveske |
1 kg | kartofler |
Sådan gør du
-
1Brun kødet i smør og olie i en gryde.
-
2Krydr med salt og peber.
-
3Skær bacon i små stykker,
-
4Skær løg i både og hvidløg i små tern.
-
5Vend bacon og løg med kødet, kom vin og vand, laurbærblade og svesker heri, og læg låg på.
-
6Lad det simre i 45 minutter. Spæd eventuelt med mere vand. Mærk på kødet, om det er mørt. Giv eventuelt lidt mere tid.
-
7Kog kartoflerne møre, og server dem til kanin, svesker og sauce.