Kammuslinger med avocadodressing
AFTENSMAD

Kammuslinger med avocadodressing

Avocado kan gøre enhver middelmådig dressing meget lækrere. Denne ret med kammuslinger og avocadodressing kan spises døgnet rundt og serveres med grove fritter eller i lune tortillas for et mere mættende måltid.
  • 4 Personer

Ingredienser

12 stk. store kammuslinger japanske
1 dl. hvedemel
1 stk. æg
0 lidt olie
2 dl. pankorasp

Dressing

1 stk. avokado
1 stk. lille hjertesalat
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. citronsaft
- lidt vand evt.

Salat

4 stk. gulerødder
12 stk. radiser
lidt karse

Sådan gør du

  1. 1
    Vend kammuslinger i hvedemel og derefter i let pisket æg og rasp. Steg gyldne i olie.
  2. 2
    Kom avocadokød og hjertesalat i en blender sammen med mayonnaise og citron. Blend og tilføj en anelse vand for tyndere konsistens.  
  3. 3
    Snit gulerødder og radiser fint og bland med lidt karse.  
  4. 4
    Server de stegte kammuslinger med dressing og salat.