Kammuslinger med avocadodressing
- 4 Personer
Ingredienser
12 stk. | store kammuslinger japanske |
1 dl. | hvedemel |
1 stk. | æg |
0 lidt | olie |
2 dl. | pankorasp |
Dressing
1 stk. | avokado |
1 stk. | lille hjertesalat |
4 spsk. | mayonnaise |
2 tsk. | citronsaft |
- | lidt vand evt. |
Salat
4 stk. | gulerødder |
12 stk. | radiser |
lidt | karse |
Sådan gør du
-
1Vend kammuslinger i hvedemel og derefter i let pisket æg og rasp. Steg gyldne i olie.
-
2Kom avocadokød og hjertesalat i en blender sammen med mayonnaise og citron. Blend og tilføj en anelse vand for tyndere konsistens.
-
3Snit gulerødder og radiser fint og bland med lidt karse.
-
4Server de stegte kammuslinger med dressing og salat.