Juletræskage
Hvem siger, at man kun skal bygge kagehuse i december? Vi hygger hjemme med familien og denne fine juletræskage, der får sin smag af jul fra kryddernelliker og stødt ingefær.

- 8 Personer
Ingredienser
100 g | flydende margarine |
3 stk | æg |
2.5 dl. | Dansukker Sukker |
1.5 dl. | ymer |
3 dl. | hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | stødt ingefær |
1 tsk. | stødt kryddernelliker |
2 tsk. | stødt kanel |
Sådan gør du
- 1.Beklæd en aflang bradepande med bagepapir.
- 2.Sæt ovnen på 200°.
- 3.Pisk æg og sukker luftigt.
- 4.Tilsæt margarine og ymer.
- 5.Bland mel, bagepulver og krydderier sammen og bland i dejen.
- 6.Hæld dejen i bradepanden og bag i ca. 15 minutter.
- 7.Brug forme til at trykke stjerner i forskellig størrelse ud.
- 8.Stabel stjernerne ovenpå hinanden.
- 9.Drys flormelis over – og du har nu en snefyldt juletræskage til kaffebordet eller som borddekoration.