Juletræskage

Hvem siger, at man kun skal bygge kagehuse i december? Vi hygger hjemme med familien og denne fine juletræskage, der får sin smag af jul fra kryddernelliker og stødt ingefær. 
Juletræskage
  • 8 Personer

Ingredienser

100 g flydende margarine
3 stk æg
2.5 dl. Dansukker Sukker
1.5 dl. ymer
3 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kryddernelliker
2 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

  1. 1.Beklæd en aflang bradepande med bagepapir.
  2. 2.Sæt ovnen på 200°.
  3. 3.Pisk æg og sukker luftigt.
  4. 4.Tilsæt margarine og ymer.
  5. 5.Bland mel, bagepulver og krydderier sammen og bland i dejen.
  6. 6.Hæld dejen i bradepanden og bag i ca. 15 minutter.
  7. 7.Brug forme til at trykke stjerner i forskellig størrelse ud.
  8. 8.Stabel stjernerne ovenpå hinanden.
  9. 9.Drys flormelis over – og du har nu en snefyldt juletræskage til kaffebordet eller som borddekoration.
Se, hvad vi ellers skriver om: #bagværk og #jul