Jordbær-yoghurt-is med basilikum

En suveræn is, der smager fantastisk og er nem at lave. Prøv den serveret med en sprød kage og en kop stærk kaffe, eller bare som den er, den kan sagtens klare sig på egen hånd.
Jordbær-yoghurt-is med basilikum
  • 8 Personer

Ingredienser

500 g nippede jordbær, evt. halvt hindbær, halvt jordbær
1 spsk. fintskårne mynteblade/basilikum
- Korn af 1 vaniljestang
1 dåse sødet, kondenseret mælk
1 l. græsk yoghurt
- Mynte, lavendel, frysetørrede solbær

Sådan gør du

  1. 1.Blend bær, basilikum og vaniljekorn. Tilsæt kondenseret mælk, blend yderligere, og blend derefter yoghurten i cremen.
  2. 2.Hæld iscremen i en form, og frys den i mindst 4-5 timer.
  3. 3.Tag isen ud 15-20 minutter før serveringen, anret den i glas med lavendel, mynte eller frysetørrede solbær.
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #få ingredienser