Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
240 g | kogte kikærter (friskkogte eller svarende til 1 dåse) |
2.5 stk | soltørrede tomater 5 halve, soltørrede tomater i olie |
0.5 dl. | mandler, ristede |
0.5 stk. | citron Brug saftens fra en halv citron |
0.25 dl. | vand (evt. kogevandet fra kikærterne) |
2 spsk. | olie olien fra de soltørrede tomater |
1 stk. | friskhakket chili Vælg type efter hvor stærkt du ønsker |
1 fed | hvidløg |
lidt | salt og lidt peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10