Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter

Vi krydrer svinemørbraden med peberrod, det er nemlig en dejlig kombination med honning. Server evt. lidt mayonnaise til kartoflerne.
Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg store kartofler
1 spsk. olie
- Salt og pebermiks
1 stk. svinemørbrad
- smør og olie
3 spsk. fast honning
1 spsk. taffelsennep
2 tsk. friskrevet peberrod
2 stk hjertesalater
2 stk forårsløg
- Lidt frisk basilikum

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Skær kartoflerne i både og vend dem med olie, salt og peber.
  3. 3.Spred dem ud på en bradepande.
  4. 4.Bag dem gyldne i ovnen. Kig efter 30 minutter.
  5. 5.Ordn mørbraden og brun den i smør og olie på en pande.
  6. 6.Skru ned for varmen og steg den i 15 minutter. Vend den rundt et par gange.
  7. 7.Rør honning, sennep og peberrod sammen i en skål.
  8. 8.Hæld glaseringen over mørbraden og vend den rundt.
  9. 9.Steg nu videre i 5 minutter.
  10. 10.Snit salat og forårsløg og server til kød med sky og grove fritter.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #tilbehør svinemørbrad