Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter
AFTENSMAD

Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter

Vi krydrer svinemørbraden med peberrod, det er nemlig en dejlig kombination med honning. Server evt. lidt mayonnaise til kartoflerne.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg store kartofler
1 spsk. olie
- Salt og pebermiks
1 stk. svinemørbrad
- smør og olie
3 spsk. fast honning
1 spsk. taffelsennep
2 tsk. friskrevet peberrod
2 stk. hjertesalater
2 stk. forårsløg
- Lidt frisk basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Skær kartoflerne i både og vend dem med olie, salt og peber.
  3. 3
    Spred dem ud på en bradepande.
  4. 4
    Bag dem gyldne i ovnen. Kig efter 30 minutter.
  5. 5
    Ordn mørbraden og brun den i smør og olie på en pande.
  6. 6
    Skru ned for varmen og steg den i 15 minutter. Vend den rundt et par gange.
  7. 7
    Rør honning, sennep og peberrod sammen i en skål.
  8. 8
    Hæld glaseringen over mørbraden og vend den rundt.
  9. 9
    Steg nu videre i 5 minutter.
  10. 10
    Snit salat og forårsløg og server til kød med sky og grove fritter.