Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter
Vi krydrer svinemørbraden med peberrod, det er nemlig en dejlig kombination med honning. Server evt. lidt mayonnaise til kartoflerne.

- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | store kartofler |
1 spsk. | olie |
- | Salt og pebermiks |
1 stk. | svinemørbrad |
- | smør og olie |
3 spsk. | fast honning |
1 spsk. | taffelsennep |
2 tsk. | friskrevet peberrod |
2 stk | hjertesalater |
2 stk | forårsløg |
- | Lidt frisk basilikum |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Skær kartoflerne i både og vend dem med olie, salt og peber.
- 3.Spred dem ud på en bradepande.
- 4.Bag dem gyldne i ovnen. Kig efter 30 minutter.
- 5.Ordn mørbraden og brun den i smør og olie på en pande.
- 6.Skru ned for varmen og steg den i 15 minutter. Vend den rundt et par gange.
- 7.Rør honning, sennep og peberrod sammen i en skål.
- 8.Hæld glaseringen over mørbraden og vend den rundt.
- 9.Steg nu videre i 5 minutter.
- 10.Snit salat og forårsløg og server til kød med sky og grove fritter.