Havrepandekager med kanel og sukker
DESSERT

Havrepandekager med kanel og sukker

Alle elsker pandekager. Her i en lidt grovere variant, som smager dejligt nøddeagtig på grund af havregrynene.
  • 4 Personer
  • 25 Minutes

Ingredienser

2.5 dl. hvedemel
5 dl. mælk
3 stk. æg
1 knsp. en knivspids salt
- smør
8 stk. toppede spiseskeer havregryn
- Kanel og sukker

Sådan gør du

  1. 1
    Kom mel og 3 dl mælk i en skål.
  2. 2
    Pisk sammen.
  3. 3
    Pisk resten af mælken i.
  4. 4
    Pisk æggene og salt heri.
  5. 5
    Smelt smør på en pande, drys 1 toppet spiseske havregryn over smørret.
  6. 6
    Kom 1/8 dej på panden.
  7. 7
    Steg sprød og vend.
  8. 8
    Server med kanel og sukker.