Havregrød med kokos
MORGENMAD

Havregrød med kokos

Denne cremede sag er mere luksuriøs end den gængse hverdagsgrød. Kokosmælken giver en sødlig smag, som er et godt match til den friske frugt på toppen.
  • 4 Personer

Havregrød

75 g finvalsede havregryn
75 g grovvalsede havregryn
1 spsk. chiafrø Kan udelades
2 dl. kokosmælk
8 dl. mælk eller vand
lidt salt

Topping

1 frisk mango
2 spsk. kokosflager eller kokosmel
lidt ristede peanuts

Sådan gør du

  1. 1
    Bland ingredienserne til havregrøden i en gryde, og tilbered grøden ved middel varme.
  2. 2
    Lad grøden simre under omrøring, indtil den er tyk og cremet. Smag til med salt.
  3. 3
    Server straks havregrøden, og top den med frisk mango i tern, kokosflager og evt. lidt peanuts.