Havregrød med kokos
Denne cremede sag er mere luksuriøs end den gængse hverdagsgrød. Kokosmælken giver en sødlig smag, som er et godt match til den friske frugt på toppen.

- 4 Personer
Ingredienser
75 g | finvalsede havregryn |
75 g | grovvalsede havregryn |
1 spsk. | chiafrø Kan udelades |
2 dl. | kokosmælk |
8 dl. | mælk eller vand |
lidt | salt |
Topping
1 stk. | frisk mango |
2 spsk. | kokosflager eller kokosmel |
lidt | ristede peanuts |
Sådan gør du
- 1.Bland ingredienserne i en gryde og varm grøden over middel varme.
- 2.Lad grøden simre under omrøring, indtil den er tyk og cremet. Smag til med salt, og server straks toppet med frisk mango og kokosflager.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen og #morgenmad og brunch