Grov pickles med peberfugt og majs
SNACKS OG TILBEHøR

Grov pickles med peberfugt og majs

Pickles er en favorit til kødpålæg, frikadeller og den hjemmerørte remoulade. Vi laver pickles med peberfrugt og majs. 
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk peberfrugter
250 g majskerner (frost er helt ok)
2 dl. hvidvinseddike
1 dl. sukker
dl. hvedemel
5 spsk. hakkede krydderurter
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Skær peberfrugterne i mindre stykker og kom i en skål.
  2. 2
    Bland majsen med peberfrugterne.
  3. 3
    Hæld rigeligt med kogende, letsaltet vand over grøntsagerne og lad stå i 20 minutter.
  4. 4
    Kom eddike, sukker og hvedemel i en gryde, og pisk jævnt.
  5. 5
    Sæt gryden på varmen og lad saucen koge tyk i 5 minutter under omrøring.
  6. 6
    Kom evt. lidt mere vand i saucen.
  7. 7
    Afdryp grøntsagerne og vend i jævningen sammen med krydderurter.
  8. 8
    Kog sammen 1-2 minutter under omrøring.
  9. 9
    Smag til med salt, kom pickles i glas med låg og opbevar i køleskab.