Grov pickles med peberfugt og majs
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk | peberfrugter |
250 g | majskerner (frost er helt ok) |
2 dl. | hvidvinseddike |
1 dl. | sukker |
dl. | hvedemel |
5 spsk. | hakkede krydderurter |
- | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Skær peberfrugterne i mindre stykker og kom i en skål.
-
2Bland majsen med peberfrugterne.
-
3Hæld rigeligt med kogende, letsaltet vand over grøntsagerne og lad stå i 20 minutter.
-
4Kom eddike, sukker og hvedemel i en gryde, og pisk jævnt.
-
5Sæt gryden på varmen og lad saucen koge tyk i 5 minutter under omrøring.
-
6Kom evt. lidt mere vand i saucen.
-
7Afdryp grøntsagerne og vend i jævningen sammen med krydderurter.
-
8Kog sammen 1-2 minutter under omrøring.
-
9Smag til med salt, kom pickles i glas med låg og opbevar i køleskab.