Grov pickles med peberfugt og majs

Pickles er en favorit til kødpålæg, frikadeller og den hjemmerørte remoulade. Vi laver pickles med peberfrugt og majs. 
Grov pickles med peberfugt og majs
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk peberfrugter
250 g majskerner (frost er helt ok)
2 dl. hvidvinseddike
1 dl. sukker
dl. hvedemel
5 spsk. hakkede krydderurter
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Skær peberfrugterne i mindre stykker og kom i en skål.
  2. 2.Bland majsen med peberfrugterne.
  3. 3.Hæld rigeligt med kogende, letsaltet vand over grøntsagerne og lad stå i 20 minutter.
  4. 4.Kom eddike, sukker og hvedemel i en gryde, og pisk jævnt.
  5. 5.Sæt gryden på varmen og lad saucen koge tyk i 5 minutter under omrøring.
  6. 6.Kom evt. lidt mere vand i saucen.
  7. 7.Afdryp grøntsagerne og vend i jævningen sammen med krydderurter.
  8. 8.Kog sammen 1-2 minutter under omrøring.
  9. 9.Smag til med salt, kom pickles i glas med låg og opbevar i køleskab.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser