ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Grønkålspesto Pesto kan laves på tusindvis af måder. Her får du en variant med grønkål og mandler i stedet for den klassiske med basilikum og pinjekerner. 10 Personer Ingredienser 40 g mandel 25 g parmesan 1 fed hvidløg 1 økologisk citron 200 g frisk eller frossen grønkål 3 spsk. olivenolie - salt ANNONCE Sådan gør du 1 Rist mandlerne på panden eller i ovnen, til de er gyldne. 2 Kom de ristede mandler i en blender sammen med parmesan, hvidløg og fintrevet citronskal. 3 Blend, mens du løbende tilsætter grønkålen. Hvis du bruger frossen grønkål, skal den tøes op og vrides for vand før brug. 4 Tilsæt derefter olien, mens du blender. Smag evt. til med citronsaft og salt. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.