Grillet spidskål med hindbær

med lækker dressing krydret med citron
Grillet spidskål med hindbær
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. spidskål Beregnet efter mellemstore kål
- olivenolie
125 g hindbær Ribs kan også anvendes
1 potte dild Bronzefennikel kan også anvendes
1 stk. løg

Dressing

150 g cremefraiche 18%
1 spsk. god mayonaise
0.5 stk. citronsaft Vi anbefaler en halv citron eller tilsæt efter smag
- Salt og frisk kværnet peber

Sådan gør du

  1. 1.Del spidskålen i 4-8 både, og gnid dem ind i olivenolie.     
  2. 2.Gril spidskålen over høj varme i 3-4 min., til den har grillstriber og er næsten mør.   
  3. 3.Læg spidskålen på et fad, og fordel hindbær, løgskiver og dild omkring den.   
  4. 4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.   
  5. 5.Dryp dressingen over kålen, drys med salt og peber, og server straks.   
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #lette retter, #forret og #salater