Grillet spidskål med hindbær
AFTENSMAD

Grillet spidskål med hindbær

med lækker dressing krydret med citron
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. spidskål Beregnet efter mellemstore kål
- olivenolie
125 g hindbær Ribs kan også anvendes
1 potte dild Bronzefennikel kan også anvendes
1 stk. løg

Dressing

150 g cremefraiche 18%
1 spsk. god mayonaise
0.5 stk. citronsaft Vi anbefaler en halv citron eller tilsæt efter smag
- Salt og frisk kværnet peber

Sådan gør du

  1. 1
    Del spidskålen i 4-8 både, og gnid dem ind i olivenolie.     
  2. 2
    Gril spidskålen over høj varme i 3-4 min., til den har grillstriber og er næsten mør.   
  3. 3
    Læg spidskålen på et fad, og fordel hindbær, løgskiver og dild omkring den.   
  4. 4
     Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.   
  5. 5
    Dryp dressingen over kålen, drys med salt og peber, og server straks.