Grillet bøf med majs og mango
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | bøffer af marmoreret oksefilet |
- | salt og peber |
- | olie |
4 stk. | majskolber |
1 stk. | agurk |
2 stk. | mangoer |
1 stk. | salatløg |
1 spsk. | olie |
1 stk. | citron |
- | Lidt tørrede chiliflager |
Sådan gør du
-
1Tag bøfferne ud af køleskabet og drys med salt og peber. Lad dem stå uden for køleskab i 15 minutter.
-
2Skær evt. majskolber i skiver og vend dem med olie.
-
3Gril dem på panden, indtil de er gyldne. Tag dem af.
-
4Grill bøfferne 2-3 minutter per side på panden.
-
5Skær agurk, mango og løg i skiver. Vend grøntsagerne med olie og smag til med citronsaft og chili.
-
6Server de nygrillede bøffer med majskolber og grøntsager.
Tip!
Gnid bøffen med et fed hvidløg, før du griller den.