Grillet bøf med chimichurri
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
2 spsk. | olie |
600 g | gulerod |
- | salt og peber |
4 stk. | rib eye bøffer |
chimichurri
3 spsk. | rødvindeddike |
3 spsk. | rødvin |
3 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | citronsaft |
1 fed | revet hvidløg. |
2 spsk. | hakket oregano |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Vend kartofler med olie og krydderi og bag møre på en bradepande. Det tager cirka 25 minutter.
-
3Damp gulerødderne møre i letsaltet vand i cirka 5 minutter.
-
4Bland chimichurri sammen i en skål.
-
5Gril bøfferne 1-2 minutter per side.
-
6Overhæld med chimichurri og server med kartofler og gulerødder.