Grillet bøf med chimichurri
AFTENSMAD

Grillet bøf med chimichurri

Den grønne chimchurri stammer fra Argentina og får din bøf til at smage endnu bedre. Der skal så afgjort god rødvin i glasset hertil.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg kartofler
2 spsk. olie
600 g gulerod
- salt og peber
4 stk. rib eye bøffer

chimichurri

3 spsk. rødvindeddike
3 spsk. rødvin
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 fed revet hvidløg.
2 spsk. hakket oregano
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Vend kartofler med olie og krydderi og bag møre på en bradepande. Det tager cirka 25 minutter.
  3. 3
    Damp gulerødderne møre i letsaltet vand i cirka 5 minutter.
  4. 4
    Bland chimichurri sammen i en skål.
  5. 5
    Gril bøfferne 1-2 minutter per side.
  6. 6
    Overhæld med chimichurri og server med kartofler og gulerødder.