Grillet bøf med chimichurri
Den grønne chimchurri stammer fra Argentina og får din bøf til at smage endnu bedre. Der skal så afgjort god rødvin i glasset hertil.

- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
2 spsk. | olie |
600 g | gulerod |
- | salt og peber |
4 stk | rib eye bøffer |
chimichurri
3 spsk. | rødvindeddike |
3 spsk. | rødvin |
3 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | citronsaft |
1 fed | revet hvidløg. |
2 spsk. | hakket oregano |
- | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Vend kartofler med olie og krydderi og bag møre på en bradepande. Det tager cirka 25 minutter.
- 3.Damp gulerødderne møre i letsaltet vand i cirka 5 minutter.
- 4.Bland chimichurri sammen i en skål.
- 5.Gril bøfferne 1-2 minutter per side.
- 6.Overhæld med chimichurri og server med kartofler og gulerødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #rødder og knolde