Gratineret sandwich
En sandwich med skinke, tomat, spinat og ost, som får ekstra bid efter en tur i ovnen.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | skiver brød |
1 stk. | glas bruschettasauce (Svansø) eller ca. 2 dl hakkede soltørrede tomater |
100 g | revet emmentaler |
- | En håndfuld spinatblade |
150 g | skinke, parma- eller serranoskinke |
8 stk | kryddertomater |
- | olivenolie |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Læg brødet på en bradepande med bagepapir.
- 3.Fordel bruschettasaucen på brødet.
- 4.Drys osten over.
- 5.Gratiner brødskiverne indtil gyldne, ca. 8 minutter.
- 6.Tag ud, og kom spinat, skinke og tomat på toppen.
- 7.Dryp olivenolie over og server.
- 8.Eventuelt sammen med en grøn salat af f.eks. spinatblade, flere tomater og snittede sommerløg.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #få ingredienser