Gnocchi
FROKOST

Gnocchi

Her i pastaudgaven. De bløde gnocci lavet på base af kartoffelmel passer også til denne sauce.   
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g gnocchi
150 g rosenkål

Sauce

200 g cremefraiche 38%
50 g gorgonzola
1 stk. fed hvidløg
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen efter anvisning.  
  2. 2
    Kog rosenkålen i let saltet vand i 5-6 minutter.  
  3. 3
    Skyl kålen i koldt vand, og del den i blade eller skær den i mindre stykker.  
  4. 4
    Kom cremefraiche i en lille gryde sammen med gorgonzola.  
  5. 5
    Varm saucen op under omrøring, indtil osten er smeltet.  
  6. 6
    Smag til med revet hvidløg, salt og peber og vend straks med afdryppet pasta og rosenkål.