Garam masala-kylling med tomat og løg
- 8 Personer
- 75 Minutes
Ingredienser
2 stk. | kyllinger |
lidt | olie |
8 stk. | løg |
3 spsk. | garam masala |
8 fed | hvidløg |
8 stk. | tomater |
3 dl. | piskefløde |
2 dl. | vand |
lidt | salt og sort peber |
Ris
6 dl. | Basmatisris |
8 stk. | gulerødder |
1 spsk. | citronsaft |
1 knsp. | salt |
50 g | pistacienødder |
Sådan gør du
-
1Skær kyllingerne i mindre stykker, og brun stykkerne på en stegepande. Kom stykkerne i en stor gryde.
-
2Skær løg i skiver, svits på panden og kom i gryden. Svits krydderi på panden, og kom det i gryden.
-
3Riv hvidløg på et rivejern direkte i gryden, og tilføj tomater i både til gryden.
-
4Kom fløde og vand på, og lad retten simre under låg i 45 minutter. Hold øje med væsken. Tilføj evt. vand, hvis det koger tørt. Smag til med salt og peber.
-
5Tilbered risen efter anvisning på pakken.
-
6Skær gulerødder i tynde strimler, og vend dem med citronsaft og hakkede pistacienødder.
Tip!
Vi laver dobbelt portion – for denne ret er nem at gennopvarme dagen efter. Og den smager mindst lige så godt dagen efter.