Redaktionen anbefaler
| 200 g | hvedekerner |
| 300 g | grønkål plukket |
| 2 stk. | peberfrugter |
| 50 g | valnødder |
| 2 spsk. | hvidvinseddike |
| 1 spsk. | olie |
| 1 spsk. | vand |
| 1 spsk. | flydende honning |
| 1 tsk. | flagesalt |
| lidt | peber |
| 1 bundt | forårsløg ca. 100 g |
| 400 g | færdig fiskefars (lavet af MSC eller ASC mærket fisk) |
| 75 g | grovvalsede havregryn |
| 1 spsk. | rapsolie til stegning |
| lidt | peber |
Har du rester af grønkålen, kan du lave disse til sprøde ovnstegte grønkålschips. Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe. De lækre fishcakes kan sagtens lægges i børnene madpakke næste dag.