Redaktionen anbefaler






200 g | hvedekerner |
300 g | grønkål plukket |
2 stk. | peberfrugter |
50 g | valnødder |
2 spsk. | hvidvinseddike |
1 spsk. | olie |
1 spsk. | vand |
1 spsk. | flydende honning |
1 tsk. | flagesalt |
lidt | peber |
1 bundt | forårsløg ca. 100 g |
400 g | færdig fiskefars (lavet af MSC eller ASC mærket fisk) |
75 g | grovvalsede havregryn |
1 spsk. | rapsolie til stegning |
lidt | peber |
Har du rester af grønkålen, kan du lave disse til sprøde ovnstegte grønkålschips. Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe. De lækre fishcakes kan sagtens lægges i børnene madpakke næste dag.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10