Friske forårsruller med sesam stegte svampe

Lav en vegetarversion af de lækre og friske rispapirsruller, og pak sesamstegte svampe ind sammen med gulerødder, agurk og forårsløg. Server med friske koriander og soyasauce til at give lidt mere smag.
Friske forårsruller med sesam stegte svampe
  • 4 Personer

Ingredienser

100 g risnudler
1 spsk. neutral olie
300 g østershatte
2 spsk. soya
0.5 tsk. chilipasta
0.5 tsk. hvidvinseddike
3 spsk. sesamfrø
2 hoveder hjertesalat
3 stk gulerødder
1 stk. agurk
2 stk forårsløg
16 stk rispapir
1 potte frisk koriander
- soyasauce

Sådan gør du

  1. 1.Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra. Overbrus med koldt vand, så de ikke koger videre.  
  2. 2.Skær svampene i lidt mindre stykker. Varm olien på en pande over middel/høj varme. Steg svampene gyldne under omrøring. Tilsæt soya, chili og eddike. Lad det dampe ind, og tilsæt til sidst sesamfrø. Lad det stege yderligere 1 minut og smag til med ekstra soya.   
  3. 3.Skær grøntsagern i tynde strimler. Fold og server sammen med dippen.  
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret, #passer til sæsonen, #weekend og gæster, #gæstemad og fest, #grøntsager i sæson og #asiatisk mad